LEDERLOUNGE - "Atlas over professionelle samtaler"

Kom til gratis gå-hjem-møde i Lederlounge og hør et fagligt oplæg ved Klaus Bakdal, den ene af de to forfattere bag den nye bog ”Atlas over professionelle samtaler”.

Bogen Atlas over professionelle samtaler hjælper dig med at skabe orientering i samtalens terræn og finde vej, så samtalen fører til fælles forståelse og skaber grundlag for ny handling. Dette kommer den ene af bogens forfattere Klaus Bakdal ind på i bogen og som du kan høre mere om på mødet.

Høre mere om hvad er den gode professionelle samtale? Hvordan griber du samtalen bedst muligt an? Hvordan får du din samtalepartner til at bidrage aktivt til samtalen? Hvordan taler vi om svære og følsomme emner i et professionelt regi?

Denne eftermiddag vil Klaus Bakdal komme ind på:
• Hvorfor en kort-metafor i samtaler?
• Hvordan kan ”orientering, valg og bevægelse” støtte dig i dine samtaler?
• Hvad går ”de syv originale bud på den professionelle” samtale ud på?

Arrangementet og bogen henvender sig til deltagere med kendskab til samtaleteori og til interesserede, der skal til at opbygge en forståelse af, hvad samtaler egentlig kan.

Vi håber at se dig til en faglig eftermiddag, hvor vi byder på lidt at drikke og snacks samt bogen til særpris. Der er et begrænset antal pladser til rådighed, så skynd dig at sende en tilmelding.

Læs mere om bogen her

Printvenlig version om info på dette arrangement.

Klaus Bakdal

Tid og sted
Onsdag den 21. oktober kl. 15.00-17.00.
Kursuscentret KHS, Køge Handelsskole, Campusbuen 21, Auditoriet.

Pris og tilmelding
Det er gratis at deltage. Af praktiske årsager beder vi dig sende en tilmelding senest den 14. oktober 2020. Send en mail til Katja Lorentzen kml@khs.dk med følgende oplysninger:

Arrangement:
Navn:
Stilling:
Virksomhed:
E-mail:
Mobil-nummer:

Der er et no-show gebyr på 500 kr. ved udeblivelse uden afbud senest 24 timer før mødestart.

Du er også velkommen til at kontakte kundechef Gorm Johansen på tlf. 51802067 eller mail gojo@khs.dk for yderligere information.

Covid-19 forholdsregler
Vi følger myndighedernes retningslinjer og sørger for behørig afstand mellem deltagerne.

 

Kurser og uddannelsesforløb

Læs mere om kurser og uddannelsesforløb på Køge Handelsskole