Hovedforløb
på Køge Handelsskole

Velkommen som elev på Hovedforløbet.

På Hovedforløbet på Køge Handelsskole mødes vi i øjenhøjde og vi skaber rammerne for, at du kan skabe relationer til de andre elever. Vi tror nemlig på, at viden trives bedst i et åbent miljø, og nysgerrighed og åbenhed er derfor i højsædet på vores skole.

Da vi har mange års erfaring fra erhvervslivet, matcher vi kompetencemæssigt det arbejdsmarked, som du skal ud på. Vi bestræber os på at skabe læring, som du kan bruge til at skabe værdi i din virksomhed, og vi giver dig derfor mulighed for at løse opgaver, der tager afsæt i din arbejdsdag.

Vi bestræber os på at skabe et miljø, hvor du kan få viden om og arbejde med konkrete værktøjer. Værktøjer er dog ikke meget bevendt, hvis du ikke har en overordnet forståelse af, hvordan din virksomheds forretning er bygget op, og vi har derfor fokus på forretningsforståelse, data og korrekt brug af data.

Vi glæder os til at hilse på dig.

Generelt om kontoruddannelsen

Kontoruddannelsen er bygget op om en række specialer. Specialerne er rettet mod forskellige virksomhedstyper eller arbejdsopgaver. F.eks. private, offentlige, store og små virksomheder og specialfunktioner som f.eks. advokatsekretær.

Specialet administration

På Køge Handelsskole udbyder vi Kontoruddannelsen med speciale i Administration, som er rettet store som små private virksomheder. Specialet dækker over en bred vifte af arbejdsopgaver, som spænder fra kommunikation og kundeservice til datahåndtering og kvalitetssikring af arbejdsopgaver. 

Nyttige links

Kontakt os

Mette Søgaard Jensen

Uddannelsessekretær

E-mail: mes@khs.dk

Tlf: 40910952

Louise Them-Hansen

Underviser

E-mail: loth@khs.dk

Tlf: 91346730

Irina Hilma

Underviser og koordinator

E-mail: irhi@khs.dk

Tlf: 91346730

Hovedforløb på kontoruddannelsen

Uddannelsesvej 20, lokale 112
4600 Køge