Brobygning og introduktion

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Køge Handelsgymnasium!

Formålet med dagene er at give dig et indtryk af Køge Handelsgymnasium og dens mange muligheder. HHX (Højere Handelseksamen) er en gymnasial uddannelse med fokus på økonomi, reklame, markedsføring, regnskab og sprog. Vi tilbyder et spændende studiemiljø med mulighed for faglig fordybelse. Uddannelsen tager tre år, hvor der efterfølgende er mulighed for at læse videre på højere læreranstalter som universitetet, handelshøjskolen, seminarier osv. Det er også muligt at vælge en karriere indenfor erhvervslivet som trainee.

Første dag, du møder til brobygning på Køge Handelsskole, er der fælles velkomst. Når du kommer ind af hovedindgangen, fortsætter du ligeud til det store fællesrum på EUX & EUD Business, og her begynder dagen. Herefter bliver I inddelt på hold, og I vil også blive vist rundt på skolen. Du får også skema for dit forløb hos os – mødetider er typisk kl. 8.45 til 13.45 I løbet af ugen vil du blive introduceret til flere kernefag som fx virksomhedsøkonomi, international økonomi, markedsføring, sprog og samfundsfag. 

Skolens lærere, studievejledere og elever vil give dig et så realistisk et indtryk af hverdagen på Køge Handelsskole som muligt. Det handler om fagenes sværhedsgrad, det sociale miljø på skolen, informationer om lektiemængden osv.

Til gengæld forventer vi, at du:

  • møder til tiden og overholder skolens ordensregler
  • deltager aktivt i timerne og medbring PC, blyant eller kuglepen og evt. en lommeregner

Vi glæder os til at møde dig og give dig et indblik i vores uddannelse!

Kontakt os