Parkering

Parkering i Campus Køge - og dermed på Køge Handelsskole - er gratis, men som elev og studerende med daglig gang skal du ansøge om parkeringstilladelse

Parkeringsområderne er opdelt i zoner med forskellige farvekoder - se oversigtskort her. De forskellige farvezoner fremgår af skiltene ude på parkeringsområderne. Elever og studerende opnår typisk tilladelse til at parkere i orange og grøn zone - men ikke på reserverede pladser - herunder gæsteparkering. Vær opmærksom på, at din tilladelse gælder for et år, og så skal du ansøge om ny tilladelse. 

Det vil kun være muligt at søge om parkeringstilladelse for én bil pr. person. Studerende og elever, der er vant til at låne forskellige biler fx mor og fars, må kun indmelde en af bilerne, men hvis du registrerer dagens lånebil på tablet uden for receptionen, må du parkere i ti timer (gælder som dagsbillet).

Der vil dagligt blive ført kontrol med parkeringspladserne. Biler uden tilladelse til parkering bliver pålagt en afgift på 795 kr. Holder man på handicapparkeringen uden tilladelse er afgiften 1590 kr.