Har du brug for studievejledning?

Studievejledning

I studievejledningen er vores fornemmeste opgave at hjælpe vores elever med at komme godt igennem deres uddannelse. Vi er klar til at hjælpe med alt fra faglige, personlige og sociale udfordringer. Vi har tavshedspligt, så du vælger, om andre evt. skal inddrages; vi har bl.a. mulighed for at visitere til en samtale med vores skolepsykolog mv. Praktiske spørgsmål som f.eks. valgfag, studieretninger og SU kan vi også svare på.

Studievejlederne vejleder også kollektivt ude i klasserne, hvor hver klasse har en studievejleder tilknyttet.

Ønsker du vejledning og råd til valg af ungdomsuddannelse og fremtidsmuligheder? Kontakt vores studievejledning på studie@khs.dk eller telefon (se vejledernes numre længere nede på siden). Se din studievejleders åbningstider nedenfor. Åbningstiderne kan variere fra uge til uge. Studievejlederne kan også kontaktes personligt, på mail eller telefon:

Studievejleder for HHX:
1.år: 1e, 1m
2.år: 2l, 2rs og 2u
3.år: 3b, 3l 

Studievejleder for EUX:
EUX 1B
EUX 2A

Studievejleder for EUD:
EUD GF1

Studievejleder for HHX:
1.år: 1c, 1s
2.år: 2b, 2k
3.år: 3m og 3rs

Studievejleder for EUX:
EUX 1A
EUX 2B

Studievejleder for HHX:
1.år: 1b, 1h, 1I
2.år: 2a, 2d, 2e
3.år: 3f

Studievejleder for EUX:
EUX 1D

Studievejleder for HHX:
1.år: 1a, 1j, 1v
2.år: 2f
3.år: 3a, 3k og 3x

Studievejleder for EUX:
EUX 1C
EUX 2C

Oplæringscenter

Studievejleder for HHX:
1.år: 1d, 1k, 1u
2.år: 2c, 2m og 2v
3.år: 3c, 3n, 3u og 3v

Studievejleder for EUX:
EUX 2D

 

Oplysninger om videregående uddannelser?

eVejledning
eVejledning vejleder om alle former for uddannelse via mail, chat, telefon og sms. eVejledning kan kontaktes dag, aften og weekend, og vejledningen foregår anonymt. eVejledning er et tilbud fra Undervisningsministeriet. Se mere på evejledning.dk 

Studievalg Danmark - hjælp til videregående uddannelser
Studievalg Danmark hjælper med svar på spørgsmål om videregående uddannelse – du kan booke en tid til en snak her www.studievalg.dk/book. Læs mere her: https://studievalg.dk/centre/sjaelland/ eller tag kontakt til Studievejleder fra Studievalg Danmark, Trine Kragh, på trkr@studievalg.dk eller tlf. 33 33 20 72.