Brobygning og introduktion

Vi glæder os til at byde dig velkommen til EUX Business!

Formålet med dagene er at give dig et indtryk af EUX Business på Køge Handelsskole. Uddannelsen åbner mange døre: Drømmer du fx om at arbejde med marketing og salg, arbejde på kontor i privat eller offentlig virksomhed, blive læge- eller advokatsekretær eller blive selvstændig, arbejde med handel, turisme, events eller fortsætte på videregående uddannelse, så er du på rette vej med en grunduddannelse på EUX Business i bagagen.

Første dag du møder til brobygning på Køge Handelsskole, er der fælles velkomst. Når du kommer ind af hovedindgangen, fortsætter du ligeud til det store fællesrum på EUX & EUD Business, og her begynder dagen.

Du får skema for dit forløb hos os. Mødetid er kl. 8.45 - 13.45.  Sammen med andre elever vil du komme på rundvisning, høre om fag på uddannelsen, møde en studievejleder og et par EUX-elever, som vil fortælle om, hvordan det er at være elev på Køge Handelsskole såvel fagligt som socialt.

I løbet af dagene bliver du introduceret til flere kernefag, fx virksomhedsøkonomi, afsætning, samfund og sprog. Det handler om at give dig et realistisk indtryk af uddannelsens indhold, fagenes sværhedsgrad, lektiemængde på uddannelsen og det sociale miljø på skolen. Undervejs vil du komme til at arbejde individuelt og i gruppe om en tværfaglig case. Undervisningen vil primært foregå på holdet.

 Til gengæld forventer vi, at du:

  • møder til tiden og overholder skolens ordensregler
  • deltager aktivt i timerne og medbringer PC, blyant eller kuglepen og evt. en lommeregner

Vi glæder os til at møde dig og give dig et indblik i vores uddannelser!

Kontakt os!

Stina Grube

E-mail:sg@khs.dk