COVID-19

På Køge Handelsskole passer vi på hinanden. Vi tager situationen omkring pandemien alvorligt. Her er på siden vil du kunne finde opdateringer i forbindelse med COVID-19.
NB: Siden opdateres løbende:

Uge 22 - 2021
EUX1b (igen), Eux1c (igen), Hh1k, Hh1rs er d.d. hjemsendt. Eleverne har i hjemsendelsesperioden nødundervisning ud fra det almindelige skema. Elever, der ikke har modtaget 1. negative testsvar inden periodens udløb, fortsætter med at modtage nødundervisning.

Uge 21 - 2021
UX1b er d.d. hjemsendt. Eleverne har i hjemsendelsesperioden nødundervisning ud fra det almindelige skema. Elever, der ikke har modtaget 1. negative testsvar inden periodens udløb, fortsætter med at modtage nødundervisning.

Uge 20 - 2021
GF2a, Hh3a, Hh3s, Eux1c3c er d.d. hjemsendt. Eleverne har i hjemsendelsesperioden nødundervisning ud fra det almindelige skema. Elever, der ikke har modtaget 1. negative testsvar inden periodens udløb, fortsætter med at modtage nødundervisning.

6. maj
Genåbning for HHX, EUX & EUD Business er i gang - omkring 27. maj er vi tilbage i normale tilstande - forudsat vi er varsomme omkring covid-19. 

26. marts 2021
Efter påske åbner vi mere op og selvpodning introduceres

19. marts 2021
En lille genåbning er på vej - læs mere her og tjek dit skema på Lectio.


10. marts 2021
Oven på gårsdagens udmelding om nye åbninger har vi her til formiddag fået indsigt i, hvad de nye retningslinjer præcist betyder lokalt for os i Østdanmark: Først og fremmest skal vi sige, at der endnu ikke sat tid på, hvornår vi kan genåbne - en ting står dog først. Det er muligt at afholde en ugentlig skoledag på matriklen. Hold øje med Lectio for nærmere info.

25. februar 2021
Hold ud og hold fast - selvom vi ikke er med i genåbning i marts.

18. januar 2021
Virtuel undervisning er hårdt. For elever, der har behov for hjælp eller luft i hverdagen, har vi samlet en række tilbud og muligheder.


15. januar 2021
Som følge af udmeldingen 13. januar fastholdes nedlukning, og vi fortsætter virtuel skoledag hjemme. Elever og forældre er orienteret direkte i e-boks.  

30. december
Som følge af pressemødet 29. december fastholdes nedlukning af skolen og vi fortsætter virtuel skoledag efter juleferien med virkning fra 4. januar 2021.


21. december
Sundhedsstyrelsen anbefaler, at alle unge mellem 15 og 25 år får foretaget en hurtigtest to gange inden for en uge med 3-4 dages mellemrum, inden uddannelsesinstitutionerne åbner igen i det nye år - brev er udsendt direkte til elever og forældre til elever under 18 år og kan læses her i fuld ordlyd.

7. december
Som følge af Statsministerens pressemøde i dag, mandag den 7. december 2020, vil Køge Handelsskoles ungdomsuddannelser lukke ned for fysisk undervisning efter tirsdag den 8. december. Fra onsdag den 9. december til fredag den 18. december vil undervisningen i stedet blive virtuel. Elever og forældre er orienteret direkte - læs mere herom.

27. november
3c er d.d. hjemsendt til coronatest pga. positiv test hos én elev. Eleverne har i hjemsendelsesperioden nødundervisning ud fra det almindelige skema t.o.m. mandag d. 30.11. Elever, der ikke har modtaget 1. negative testsvar inden periodens udløb, fortsætter med at modtage nødundervisning.

23. november
1m på Køge Handelsgymnasium er d.d. hjemsendt til coronatest pga. positiv test hos én elev. Eleverne har i hjemsendelsesperioden nødundervisning ud fra det almindelige skema t.o.m. torsdag d. 26. november. Elever, der ikke har modtaget 1. negative testsvar inden periodens udløb, fortsætter med at modtage nødundervisning.

18. november 2020
Myndighederne har netop udmeldt, at de i prognoserne forventer stigning i antal smittede i den kommende tid. De opfordrer til at aflyse fester og generelt til, at vi alle skruer ned for sociale kontakter. Det billede kan vi desværre allerede genkende i fraværstallet spredt ud på skolen og derfor har vi d.d. skrevet direkte til elever og til forældre til elever under 18 år med appel for det er tid til vi har fornyet opmærksomhed og gør en indsats for at holde covid-19 på afstand.

28. oktober 2020
Brug af mundbind indføres som følge af Statsministerens pressemøde fredag den 23. oktober. Der skal bæres mundbind på alle fællesområder - læs mere herom i brev til elever og forældre til elever under 18 år.

9. oktober 2020
Efter efterårsferien træder nye tiltag mod covid-19 i kraft på Køge Handelsskole. Elever og forældre til elever under 18 år er orienterede direkte - ligesom der lagt information ud til gæster på skolen

28. september 2020
Direktionen og Coronaberedskabet har på råd af Styrelsen for Patientsikkerhed mandag formiddag besluttet, at alle elever på Køge Handelsgymnasium og på EUX Business samt deres lærere hjemsendes til nødundervisning med virkning fra i morgen, tirsdag den 29. september. Årsag er kendskab til flere smittede på tværs af uddannelserne. Brev om hjemsendelse til elever og forældre kan læses her i sin fulde ordlyd.

 

24. september 2020
Direktionen og Coronaberedskabet har på råd af Styrelsen for Patientsikkerhed torsdag eftermiddag besluttet, at hele 1. årgang på Køge Handelsgymnasium øjeblikkeligt hjemsendes til nødundervisning med virkning fra i morgen, fredag den 25. september, kl. 8.20 og til og med torsdag i uge 40. De berørte elever og forældre modtager direkte besked - brevet kan læses i sin fulde ordlyd her

23. september 2020
Køge Handelsskole har d.d. hjemsendt GF0220, GF0320 og GF0420 samt 10 elever fra andre klasser på HHX p.g.a. væsentlig smittespredning i nær omgangskreds til flere af eleverne. Eleverne har i hjemsendelsesperioden virtuel undervisning ud fra det almindelige skema. Matematik screening udsættes til mandag den 28/9 for de 3 klasser samt de øvrige hjemsendte 1. års elever.

17. september 2020
Køge Handelskole har d.d. hjemsendt kontorelever fra praktikcentret grundet en positiv Covid-19 test på en elev. Praktikcentrets elever vil i hjemsendelsesperioden varetage almindelige arbejdsopgaver via teams. De berørte elever, som alle er over 18 år,  er informeret om ovenstående, ligesom personale tilknyttet praktikcentret er informeret og hjemsendt

15. september 2020
Information til elever og forældre vedr. tilbud om virtuel tilstedeværelse ifm. covid-19

12. august 2020
Skolen har endvidere d.d. hjemsendt klassen HHX 2B grundet en positiv Covid-19 test på en elev. Kassen er startet med normal undervisning igen den 14/8-2020. Dog undtaget den elev, der er testet positiv samt en elev der forsat mangler svar på sin test.  De to elever modtager fortsat hjemmeundervisning. Klassen har den hjemsendte periode modtaget hjemmeundervisning.
De berørte forældre, elever, skolens øvrige elever og personale er informeret omkring ovenstående.

11. august 2020
Læs mere om hvordan du skal forholde dig når det gælder test og tilstedeværelse

6. august 2020
Køge Handelsskole har d.d. hjemsendt HHX-klassen GF 10, grundet en positiv Covid-19 test på en elev. Klassen er startet med normal undervisning igen den 10/8-2020. Dog undtaget den elev, der er testet positiv. Denne elev modtager fortsat hjemmeundervisning. Klassen har i den hjemsendte periode modtaget hjemmeundervisning.
De berørte forældre, elever, skolens øvrige elever og personale er informeret omkring ovenstående.

6. august 2020
Følg de 10 bud og deltag i det fælles ansvar i at undgå covid-19 


4. august 2020
Velkommen til nyt skoleår - under covid-19 - om retningslinjer i det nye skoleår

Juni 2020
Sommerferie og covid-19 - om forholdregler som får betydning for det kommende skoleår

maj 2020
Genåbning af visse dele af ungdomsuddannelserne - retningslinjer frem mod eksamen og afslutning

23. marts 2020
Nedlukningen fortsættes - vi følger myndighedernes udmeldinger

18. marts 2020
KHS under nedlukning - vores virtuelle dagligdag

11. marts 2020
Vi følger statsministerens anvisning om at lukke fysisk ned for skolen i to uger - vi ses til undervisning virtuelt i morgen