Besøg os

Besøgsdag på Køge handelsskole den 10. februar 2022 fra 16.30 - 18.00. Kom og mærk stemningen på Køge Handelsskole.

Vi byder velkommen til en besøgsdag, hvor vores elever vil vise dig rundt på hele skolen, og fortælle om studielivet hos os.

Du har måske set vores virtuelle Åbent hus, men har lyst til fysisk at opleve og fornemme skolen (det kan alligevel noget, og nu er muligheden der jo igen). Du har måske også stadig et par spørgsmål, du mangler svar på - I vores café er studievejlederene klar til at svare på dem alle sammen, og vores lærere vil også gerne fortælle dig om de anderledes fag, du får på Køge Handelsskole.

Studielivet på Køge Handelsskole
På besøgsdagen vil du også kunne tale med nuværende elever om alle de ting, der sker udenfor klasselokalet; om studieture, internationale muligheder, talentarbejdet, skolebladet, festerne osv. 

Kortere sagt; vil vi rigtig gerne helt uformelt invitere dig til at komme forbi og besøge vores skole, møde elever og lærere og fornemme stemningen hos os.

Uddannelserne du kan opleve til besøgsdag er:

Vi glæder os til at hilse på dig den 10. februar 2022 kl. 16.30 til 18.00.

Vi tager selvfølgelig alle corona-hensyn - og parkering er gratis denne dag.

Her kan du gense vores virtuelle ÅBENT HUS:

Skriv til os
Du er også ALTID velkommen til at skrive til vores søde studievejledere på studie@khs.dk hvis du har spørgsmål til uddannelserne, optagelse eller andet.